fbpx

Sexologens foredrag

Foredrag: Hvad foregår der i en sexologs konsultation?

For mange er sex stadig tabu at tale om, endda med sin nærmeste partner, hos sexologen er intet for pinligt. Mit job er netop at få svesken på disken og tale om det, som er svært at tale om. Så samtale er det, der foregår i sexologens klinik.

Det er her løsningerne findes.

freedom frihed kimisand

Har du tænkt over hvad der sker hos sexologen? Nu har du mulighed for at komme og høre mere om hvad andre søger hjælp til, og hvem ved? måske er der også hjælp at hente for dig. Kom og hør om hvad der er normalt, hvor tit, hvor længe, hvordan gør de andre?

Mange oplever, at det kan hjælpe rigtig meget at få talt med nogen om de svære tanker og følelser af ikke at være god nok, være helt alene med sine problemer og det kan sexologen hjælpe med. Der er ingen der bliver udleveret, alle historier er anonymiseret.

Foredrag: Genkend en narcissist

Mange mennesker bliver udsat for psykisk vold uden at ane, at det er det de er udsat for. De finder sig i det og bliver mere og mere nedbrudt. Dette sker både i parforhold, i familierne og på jobbet.

maskenarc

Narcissister eller mennesker med narcissistiske personlighedstræk gemmer sig bag en maske af charme, venlighed og karisma. Men bag masken ligger metoder som kan gøre dig i tvivl om din egen fornuft.

Har du hørt om gas-lighting, lovebombing, blame shifting og narcissistisk vrede?

Lær at kende nogle af tegnene på psykisk vold. Og lær hvad du skal gøre for at komme ud af det.

Foredrag: Kvinders lyst, hvor blev den af?

Jeg ved godt at mænd også kan miste lysten, men det er et andet foredrag. Dette handler om hvad der kan ske med lysten, gennem livet og gennem parforholdet og hvad du kan gøre for at finde den igen. Hvis du har lyst;-)

Foredrag: Find den eneste ene, om dating. Does and dont’s

kimisand kommunikation i parforholdet

Søger du efter den eneste ene? Har du været på mange fejlslagne dates? Kunne du tænke dig at få et par fif til at blive lidt skarpere på at gå efter den rigtige for dig?

Klik her hvis du vil se mine kommende foredrag på min Facebook side

Du vil måske også synes om:

Romance-scam

Romance-scam   Idag kan vi blive fuppet på så mange måder. Vi hører hele tiden om mennesker som har fået snuppet deres penge af smarte folk som sælger strøm over

Læs mere
Hvad er utroskab?

  Der kan være så mange årsager til, at den ene part i et forhold vælger at gå ud og dele sin krop og eller sine tanker med en anden.

Læs mere
3 myter om oralsex:

Jeg har hørt mange sjove ting om oralsex gennem årene og nogle af dem har jeg tænkt; det er løgn, det er der da ingen der tror på. Men det

Læs mere