fbpx

Hvis parforholdet savner gnist og glød, så lad være med at give op, det koster mere at blive skilt end at gå til parterapi.

Ved at bygge bro med gode redskaber til kommunikation og masser af sjove og spændende øvelser kan der pustes liv i et forhold, hvor gløderne er ved at gå ud. I har måske haft mange år sammen og der er meget at bygge videre på, smid ikke det væk, men få hjælp til at puste ild i gløderne igen.

Også nye par kan få fif til et bedre forhold end det gamle.

Hvis I er et nyt par, som hver har jeres bagage med, så kom og få hjælp til at bygge jeres fælles nye base med de værdier som I holder af. Det kan være en god ide at forebygge problemerne og tage dem i opløbet.

kimisand priser

Find jeres stærke sider

De fleste parforhold har perioder, hvor lysten til hinanden kan være mere eller mindre væk, men ved at blive opmærksom på alle de gode grunde I har til at arbejde på forholdet, kan I opleve at jeres forhold bliver stærkere end nogen sinde før. Så bliver det lettere at leve med, at der også skal være plads til hverdagen, hvor I måske husker på at glædes over alle de små ting, I gør for hinanden.

Få hjælp til kommunikationen

Men kommunikation kan være en svær ting, især hvis I har bygget skyttegrave og går og hakker på hinanden, så kan det være næsten umuligt at få øje på kærligheden, men det kan jeg hjælpe med.


Ved hjælp af forskellige redskaber kan I finde tilbage til den gensidige kærlighed eller finde en værdig måde at skilles på, hvis det er det I bliver enige om.

Det er ikke altid det bedste at blive sammen for enhver pris, selvom man har børn sammen… Men det handler om at bevare respekten for hinanden, så man fortsat kan samarbejde om børnene,