fbpx

Få løst dit problem nu:

70B3C8E8 95D6 4F89 B6F3 30EBCC466CA6 scaled

Er kommunikationen gået i stå? Så kan parterapi være løsningen

Har I tabt gnisten, er sexlivet gået i stå? Er I “bare” venner? Eller kører jeres kommunikation i ring? Er hverdagen fyldt med skænderier? Har overvægt taget jeres sexliv? Mangler lysten? Gør noget nu før det er for sent, giv jeres forhold et eftersyn eller et kærligt skub fremad. Det er muligt at ændre på dårlige vaner og uhensigtsmæssige mønstre. Og lære nye gode vaner. Vi har teknikker til at bygge broer.

Er du usikker på din seksualitet? Går du og føler dig alene med et problem? Så kan en sexologisk samtale afklare og løse.

Går du med noget, du ikke kan tale med nogen om? Rejsningsbesvær eller lystproblemer? Din seksualitet? Tag den svære samtale, intet er for svært at tale om hos sexologen.

Præstationsangst kan være lammende for sexlivet, men det behøver det ikke være. Der kan være mange ting i spil og det finder vi ud af i samtalen.

Orgasmeproblemer kan hænge sammen med ikke at have god kontakt med sin krop. Eller at være for meget oppe i sit hoved. Via øvelser og samtale kan du atter eller for første gang opleve orgasmer.

Smerter i underlivet som kvinde:

Det kan være vulvodyni eller vaginisme og en lang række andre ting, og jeg har lang erfaring med at hjælpe kvinder som lider med disse udfordringer.

Man kan ofte føle sig meget alene og helt forkert, fordi man ikke kan give sin partner et “normalt” sexliv.  Men du skal vide at der findes hjælp at få, der er vej til et sundt sexliv.

Den behandling jeg bruger, er med dig i fokus. Du lærer redskaber til at tage vare på dig selv og på denne måde, får opbygget en tillid til din krop, måske for første gang.