fbpx

Om Kimi Sand

Hvad er livskvalitet for dig?

Personligt tror jeg på, at alle mennesker har ret til et liv med masser af livskvalitet…både mentalt, følelsesmæssigt og fysisk.

Hvad dette er for den enkelte er meget personligt, men eksempelvis kan det være at have et godt fysisk velvære, fri for smerter, i stand til at nyde hverdagen, og følelsesmæssigt rart samvær med de mennesker man elsker.

Her er det så jeg kommer ind. Jeg ser det som min opgave at hjælpe dig til at få det bedst mulige velvære, indenfor de virkemidler jeg har, og i den udstrækning du er parat til selv at tage ansvar for.

Jeg ved at det er vigtigt for vores velvære at bevæge os og være i kontakt med vores krop. Derfor er det til stor hjælp for den enkelte at finde lige det som giver livskvalitet, er sjovt og får pulsen op. Og her er det at sex kunne komme ind. Desværre kan der være problemstillinger som forhindrer en i at nyde et sexliv, men det er der råd for.

Jeg har med årene lært mange forskellige terapiformer, så jeg kan vælge de rigtige redskaber til at hjælpe de mennesker, der kommer til mig. Jeg arbejder også med en kombination af disse erfaringer, som jeg har kaldt FEMININ TERAPI, som jeg bruger når jeg hjælper kvinder med vulvodyni og vaginisme.

Jeg arbejder også med rejsningsbesvær hos mænd, samt lystproblematikker hos både mænd og kvinder.

Kimi Sand
Elsk dit underliv

Uddannelse

Dansk