fbpx

3 myter om oralsex:

 

Jeg har hørt mange sjove ting om oralsex gennem årene og nogle af dem har jeg tænkt; det er løgn, det er der da ingen der tror på. Men det er der, for nogle af myterne er meget sejlivede, selv i et oplyst samfund som i vores, med internet og det hele.

 

Jeg har tænkt lidt over hvorfor mennesker holder fast i noget, som de et eller andet sted burde vide ikke kan passe. Og min konklusion bliver nok, at det er sådan vi er som mennesker, vi tror på det som passer ind i vores bekvemmelighed – det, der gør, at vi kan gøre som vi har lyst til.

Ligesom den om rygeren, som havde en bedstefar, der røg fra han var 7 år og til han døde som 98 -årig, han tog ikke skade af at ryge, altså er rygning ikke skadeligt. Og ingen skal pille ved den myte.

 

Myte nr. 1

                      ”Oralsex er ikke rigtig sex – altså har jeg ikke haft sex eller været utro!”

                      Denne myte er udbredt blandt unge og især i kulturer, hvor myten om jomfruhinden og reglen om ingen sex før ægteskabet regerer. Også i Det Hvide Hus i USA. 😉

Dette er en bekvem måde at glide udenom gældende regler og få det lidt sjovt alligevel.

 

Myte nr. 2

                      ”Kønssygdomme smitter kun ved samleje – ikke ved oralsex”

                      Denne myte florerer i swinger-miljøer og i Dogging miljøer og er også en måde at lukke øjnene.

Selvfølgelig smitter både gonorré, sylifilis, HIV, klamydia og alle andre seksuelt overførte sygdomme også ved oralsex. For det sker via slimhinder og udveksling af kropsvæsker i munden og kønsorganerne.

Det er bare ikke lige så sjovt at have sex med gummi mellem parterne, men man udsætter sig selv præcis lige så meget for smitte som ved regulært samleje.

 

Myte nr. 3

                      ”Oralsex er bare noget, der skal overstås for at komme til det egentlige mål”

                      Hvis du lever efter denne regel, er der en hel masse du går glip af, er min påstand.

For hvis det bare er noget, du skal igennem for at komme videre, så er der nok ikke meget fokus på at gøre noget ud af det, gøre det rigtig dejligt for partneren, eller nyde det selv.

Hvis du derimod giver dig hen til at gøre det til størst mulig nydelse for din partner, gør det til en opdagelsesrejse i hendes eller hans nydelse. Undersøger hvordan han/hun reagerer på de ting du gør, prøver forskellige variationer af og måske skifter stilling, tempo og teknik, slikke, sutte, suge, bide blidt, bruge fingre og næse ikke kun tunge og læber, så vil du opdage, at det er sjovt at give oralsex.

Og alene det, at du synes at det sjovt og dejligt og giver dig god tid, vil give din partner en helt vidunderlig oplevelse.

For der er ikke noget værre end at få oralsex af en, som bare skal have det overstået. Der kan ligefrem opstå et pres om at præstere en orgasme, så vi kan komme videre og det kan gøre, at det tager længere tid, eller ligefrem bliver umuligt.

Du vil måske også synes om:

Romance-scam

Romance-scam   Idag kan vi blive fuppet på så mange måder. Vi hører hele tiden om mennesker som har fået snuppet deres penge af smarte folk som sælger strøm over

Læs mere
Hvad er utroskab?

  Der kan være så mange årsager til, at den ene part i et forhold vælger at gå ud og dele sin krop og eller sine tanker med en anden.

Læs mere
Smerter i underlivet

Smerter i underlivet kan have mange årsager. Her henvender jeg mig primært til kvinder. Vulvodyni kan være en af dem. Det kan ramme kvinder i alle aldre, men i min

Læs mere