fbpx

Sex bliver bedre med alderen

Sex bliver bedre med alderen.

Jeg ved godt, det er en påstand som mange vil stille spørgsmålstegn ved, men mit håb er at flere og flere vil give mig ret.
I medierne ser man sjældent ældre eller gamle mennesker i forbindelse med sex og det giver et indtryk af, at det er slut med sex, når man ikke længere er ung og fast i kødet. Det er en skam, for det kan påvirke den generelle opfattelse af, at seksuelle følelser og lyst forsvinder med tiden og kun er for de unge.

Sex bliver dybere med tiden

At lysten til sex forsvinder med alderen, er i den grad en antagelse, man kan diskutere. Sex ændrer sig bare med tiden og oplevelsen af sex kan blive meget større og meget dybere, fordi der kommer mange flere nuancer på, hvis man formår at se sex fra forskellige vinkler.
Når man er ung, viril og fysisk udholdende bliver det hurtigt noget meget fysisk at have sex, men den mere mentale, og følelsesmæssige del kan let gå tabt i ”frem og tilbage” sex. Jeg siger ikke, at unge ikke kan mødes på et mentalt og følelsesmæssigt plan i sex, men det tager lidt længere tid at nå derind og den tid tager man sig ofte ikke, når hormonerne raser. Det er også det, vi ser på film, hvor de to parter flår tøjet af hinanden og har penetration indenfor de første 3 minutter. Desværre bliver vores opfattelse af ting ofte præget af det vi ser mange gange og hvis vi ikke har det på samme måde som det vi ser, føler vi os forkerte.

Tid er en vigtig faktor

Men virkeligheden er jo helt anderledes, og der har vi brug for lidt mere tid til at nå de dybe følelser og oplevelser, især når vi bliver ældre. Vi er ikke lige så hurtige til at kaste os over hinanden, men til gengæld kan den tillid og fortrolighed, der kommer med tiden gøre, at vi kan nyde meget mere og i meget længere tid.

Fysiske skavanker

Så vil nogen måske sige; hvad så med forstørret prostata og svigtende rejsning for mænd og tørre slimhinder for kvinder? Eller smerter, svigtende fysisk styrke som for mange kommer med alderen?
Der findes løsninger for disse ting og når der bruges mere tid på kærtegn og fysisk og mental nærhed, samt at  tempoet sættes ned, betyder disse ting mindre.
tyk tantra stilling
 

Fra præstation til nydelse

Når fokus ændres fra præstation til nydelse og nærvær har det mindre betydning, om manden kan holde sin rejsning. Hvis han kan give sin kvinde en følelse af, at hun er den dejligste i verden og at de har al den tid de har brug for, er hun ligeglad med om han kan holde rejsningen. Der findes andre måder at tilfredsstille sin kvinde end med en hård erektion, desuden kan manden bedre fokusere på kvinden, hvis han ikke har fokus på sin egen stivhed og målet med den.

Aldrig for gamle til sex

Desværre holder mange op med at have sex, når de når en vis alder. De tror, at de er for gamle til den slags.
Lad mig afsløre en hemmelighed, det bliver vi aldrig. Berøring og intimitet vil altid være et basalt behov for os, så bare fortsæt. vi danner så mange gode hormoner i vores krop under intim og positiv berøring, at det er med til at holde os unge, glade og nedsætter smerter og ubehag i kroppen.
Hvis der er problemer eller ubehag forbundet med sex, så søg hjælp, for der er flere fordele end ulemper forbundet med at fortsætte med at have sex.
Og hvad er sex for dig.?
 

Du vil måske også synes om:

Romance-scam

Romance-scam   Idag kan vi blive fuppet på så mange måder. Vi hører hele tiden om mennesker som har fået snuppet deres penge af smarte folk som sælger strøm over

Læs mere
Hvad er utroskab?

  Der kan være så mange årsager til, at den ene part i et forhold vælger at gå ud og dele sin krop og eller sine tanker med en anden.

Læs mere
3 myter om oralsex:

Jeg har hørt mange sjove ting om oralsex gennem årene og nogle af dem har jeg tænkt; det er løgn, det er der da ingen der tror på. Men det

Læs mere