fbpx

Hypnose

Hypnose eller hypnoterapi er to ord for det samme og omgærdet med mystik og myter!
 
Hypnose er et ældgammelt middel til at helbrede mennesker for både fysiske og psykiske problemer, både de gamle grækere, egyptere og persere arbejdede med sleep-temples, hvor folk kom og fik hjælp til alverdens problemer, både fysiske og psykiske.
Idag er mange mennesker nervøse for at prøve hypnose, fordi de er bange for, at der kan ske noget de ikke selv er herre over; at hypnotisøren/ hypnoterapeuten kan få dem til at gøre noget de ikke har lyst til..

Men det er en misforståelse, under hypnosen er klienten blot afslappet, men kan høre alt hvad der foregår og kan afbryde seancen i tilfælde af noget ubehageligt.
Hypnose er et meget effektfuldt redskab til at ændre gamle handlemønstre og skabe nye mere hensigtsmæssige vaner.
Årsagen til at det virker bedre end en almindelig samtale er, at hypnotisøren taler til klientens ubevidste, han kommer et lag dybere ned i den automatiske indlæring.
Med hypnose kan man behandle angst for at flyve, for edderkopper eller andre fobier.
Desuden kan man arbejde med præstationsangst, både i forhold til eksamener eller seksuel præstation.
Stress og anspændthed kan også behandles med hypnoterapi, rygestop og vægttab er også emner jeg har gode erfaringer med.

sort hvid hjerne

Nogle spørger om alle kan hypnotiseres, nej det kan alle ikke. Man skal være indstillet på det og samarbejde for at ændre det man ikke længere skal være en del af ens liv. Og man skal have taget stilling til om det er noget man gør for sin egen skyld eller for andres. Hvis det er for andres, er det ikke sikkert, at motivationen er så høj.
Men der er ingen tvivl om at det er et effektivt redskab. Læger er begyndt at forske i at bruge det til mennesker som er blevet ramt af blodpropper og hjerneblødninger og resultaterne er overraskende. Op til 75 % af hukommelse kunne bringes tilbage. Vores hjerne er et plastisk organ, som kan optræne nye områder, når der opstår skader i bestemte funktioner.
Så hvad du end går og slås med, tag kontakt og finde ud af om det er noget, der kan gøres noget ved.
Gør noget ved det du er utilfreds med, tag kontrollen.

Du vil måske også synes om:

Romance-scam

Romance-scam   Idag kan vi blive fuppet på så mange måder. Vi hører hele tiden om mennesker som har fået snuppet deres penge af smarte folk som sælger strøm over

Læs mere
Hvad er utroskab?

  Der kan være så mange årsager til, at den ene part i et forhold vælger at gå ud og dele sin krop og eller sine tanker med en anden.

Læs mere
3 myter om oralsex:

Jeg har hørt mange sjove ting om oralsex gennem årene og nogle af dem har jeg tænkt; det er løgn, det er der da ingen der tror på. Men det

Læs mere