fbpx

Hypnose

Hypnose eller hypnoterapi er to ord for det samme og omgærdet med mystik og myter!

Hypnose er et ældgammelt middel til at helbrede mennesker for både fysiske og psykiske problemer, både de gamle grækere, egyptere og persere arbejdede med sleep-temples, hvor folk kom og fik hjælp til alverdens problemer.

Idag er mange mennesker er nervøse for at prøve hypnose fordi de er bange for, at der kan ske noget de ikke selv er herre over, at hypnotisøren/hypnoterapeuten kan få dem til at gøre noget de ikke har lyst til..
Men det er en misforståelse, under hypnosen er klienten blot afslappet, men kan høre alt hvad der foregår og kan afbryde seancen i tilfælde af noget ubehageligt.

Hypnose er et meget effektfuldt redskab til at ændre gamle handlemønstre og skabe nye mere hensigtsmæssige vaner. Årsagen til at det virker bedre end en almindelig samtale er at hypnotisøren taler til klientens ubevidste, han kommer et lag dybere ned i den automatiske indlæring.
Med hypnose kan man behandle angst for at flyve, for edderkopper eller andre fobier.
Desuden kan man arbejde med præstationsangst, både i forhold til eksamener eller seksuel præstation.

Stress og anspændthed kan også behandles med hypnoterapi, rygestop og vægttab er også emner jeg har gode erfaringer med.

Jeg starter løbende kurser for kvinder og mænd som ønsker vægttab eller af med sukkertrangen. Konceptet er grundigt gennemprøvet med fantastiske resultater.
Det foregår over 10 gange med 1 gang om ugen for at fastholde de nye vaner.

Er du interesseret kontakt mig på 30510557 eller skriv en mail til info@kimisand.dk

Gør noget ved det du er utilfreds med, tag kontrollen.

Du vil måske også synes om:

Elsk dit underliv
KVINDE MED MEGEN LYST?

Luder eller Madonna? Hvordan bliver der set på kvinder med megen sexlyst i dag? Jeg har lige set et program på tv om yngre kvinder, som bliver skammet ud, fordi

Læs mere
Sexologens foredrag

Foredrag: Hvad foregår der i en sexologs konsultation? For mange er sex stadig tabu at tale om, endda med sin nærmeste partner, hos sexologen er intet for pinligt. Mit job

Læs mere