fbpx

Blowjobs eller BJ’s

Man kan også kalde det fellatio eller oralsex til en mand.

Et blowjob udført med følelse og nærvær kan gøre selv den sureste mand glad igen. Hvis man derimod ikke kan gennemføre et blowjob med intensitet og indføling er det bedre at lade være, det tror jeg de fleste mænd vil give mig ret i. Jeg har hørt fra flere mænd, at det er direkte ubehageligt at få et blowjob af en kvinde som ikke bryder sig om at gøre det. Og det kan jeg da egentlig godt forstå, hvis hun viser afsky overfor hans kæreste eje, føler han sig ikke særlig attråværdig eller lækker, og det gælder sådan set også for kvinder, hvis manden ikke bryder sig om at give oralsex.

Men selvom man er uerfaren og ikke bryder sig om at give blowjobs, kan man godt lære at holde af det, hvis man har et ønske om at give sin partner det, måske fordi det er et stort ønske fra hans side. Mange piger føler sig usikre på hvordan de skal udføre et blowjob og er derfor tilbageholdne, andre bryder sig ikke om at få lemmet langt ned i halsen eller at han sprøjter i munden og holder sig derfor fra oralsex. Der er dog mange tricks man kan bruge for at komme til at synes om det.

Start med at gå i bad sammen, på den måde er du sikker på at hygiejnen er i orden. Hvis det ikke er en fast partner, kan man godt give blowjobs med kondom.
Brug lang tid på at kysse, så I begge er ophidsede og tændte.
Husk at det er dig, der skal tage styringen, på den måde er du hele tiden med og det foregår på dine præmisser. Mærk hvordan det er at have kontrollen, han vil elske det.
Start med at kysse ned over hans krop og brug tid på omgivelserne, mave, navle, inderlår og pung og nærm dig langsomt hans lem. Mange mænd vil gerne have at du går lige til sagen, men de får mere ud af at du trækker tiden ud. På den måde bliver de endnu mere tændte. Så hvis han vil styre, tager du venligt, men bestemt hans hænder væk, måske skal du endda binde dem. Når du er mere erfaren kan du gå lige til sagen og så lege stop-start-leg med ham. Det giver en bedre orgasme, end fuld gas frem.
Giv dig god tid til at kysse og slikke blidt på hele lemmet, gør det forsigtigt så du vænner dig til det, til hans duft og smag. Hvis du har svært ved det, kan du smøre den ind i nutella eller noget andet lækkert og slikke det af, så vænner du dig langsomt til hans duft.
Når du når dertil at du begynder at tage hovedet ind i munden, er det en god ide at holde med hele hånden omkring roden, på den måde kan du styre hvor langt lemmet kommer ind i din mund/hals. Mange piger bryder sig ikke om at blive ”kvalt”, mens andre dyrker det som en sexleg, det bliver kaldt ”gagging”. Men det er lidt mere avanceret og for de erfarne.
Nu kan du så skifte mellem at tage den ind i munden og slikke på siderne og pungen og gå gerne ud på inderlår igen, brug din fantasi og lav gerne lidt blid massage med hænder og fingre som variation. Men vær for guds skyld blid og se op på ham ind i mellem, og lyt til de lyde han siger, mærk efter hvad han lyder til at kunne lide, men skift og varier hele tiden, ellers kommer han for tidligt.
Aftal at han ikke må sprøjte dig i munden, hvis du ikke bryder dig om det og vær selv opmærksom på om han er ved at komme. Nogle piger klarer det ved at lade sæden glide ud over læberne, hvis han er kommet i munden på dem, det er der mange mænd der tænder på. Man kan også bare spytte det ud. Efterhånden kan man vænne sig til smagen og duften og husk du bestemmer selv om du vil synke det.

Du vil måske også synes om:

Elsk dit underliv
KVINDE MED MEGEN LYST?

Luder eller Madonna? Hvordan bliver der set på kvinder med megen sexlyst i dag? Jeg har lige set et program på tv om yngre kvinder, som bliver skammet ud, fordi

Læs mere