fbpx

KVINDE MED MEGEN LYST?

Elsk dit underliv

Luder eller Madonna?

Hvordan bliver der set på kvinder med megen sexlyst i dag? Jeg har lige set et program på tv om yngre kvinder, som bliver skammet ud, fordi de står ved deres lyst til sex og måske med flere partnere. Og som om at alle så har ret til deres krop.
Det overraskede mig lidt, at den gamle myte med luderen og madonnaen stadig står ved magt.

Kvindens værdi. 

Hænger kvindens værdi sammen med, om hun er sammen med en eller flere mænd. At mænd gerne vil have sex med de frække piger, men det er ikke dem, de indgår parforhold med.
At det er sejt og bekræftende for en mand at have mange sexpartnere, men for en kvinde er det skamfuldt. Hvorfor?

Respekt.

Når jeg skal hjælpe kvinder til at finde en mand til et varigt forhold, er det desværre stadig sådan, at mit råd er, at hende, som venter med at gå i seng med en mand, til hun kender ham bedre, har større chance for at blive respekteret end hende, som har sex på første date. Selvfølgelig er der undtagelser, men det er et mønster, jeg ser.
De piger/kvinder, som har ønsket at finde en mand, som blev længere end en enkelt date, har alle oplevet, at når de har ventet med at gå i seng med den nye date til efter flere dates, så blev manden mere interesseret. Flere mænd har indrømmet, at hvis hun var gået i seng med ham på første date, ville han ikke have respekteret hende.
Er det ikke utroligt? Og jo svært at vide på forhånd, hvilken slags mand du har mødt.
Derfor er mit råd, hvis du har lyst til at have sex med ham, skal du gøre det fordi du vil have sex, uden at forvente et parforhold bagefter. Vid hvad du går efter.

Kvinde, kend din lyst.

Jeg troede faktisk, at skuden endelig var vendt, for jeg ved, at der er mange kvinder, som kender deres lyst til sex, og som betragter det som et legalt behov at følge sin lyst og gå i seng med hvem, de har lyst til.

Fast forhold eller ej?


Men det er ikke sikkert, at det skal være i et fast forhold, for masser af kvinder har det fint som singler. De bestemmer selv, hvem de går i seng med, hvornår og hvor mange forskellige på samme måde, som mænd altid har gjort.
Men denne tv-udsendelse viste, at pigerne blev voksenmobbet, kaldt det værste selv af deres egen familie og veninder. Hvorfor er det sådan? Du må gerne sende mig dit svar…
Når nu myten er, at mænd ofte har meget lyst til sex, hvorfor er det så, at når der er en kvinde, som matcher dem i sengen, er hun ikke værd at respektere? Er de bange for hende? Bange for ikke at kunne leve op til hende? Og så hellere nedgøre hende?
Den store sexus-undersøgelse af 60.000 danskere viser, at kun hver syvende kvinde har lyst til sex mere end én gang om ugen. Hvorfor er det så, at mænd ikke jubler og hylder en kvinde som har masser af lyst?
Og hvorfor er andre kvinder så nedladende overfor de piger/kvinder, som åbent erklærer deres lyst og gerne med mange partnere? Får det dem selv til at fremstå kedelige? Ser de dem som en trussel? Tager de afstand, fordi de ikke vil ses som ”sådan en”? Og hvorfor?
elsk dit underliv

 

Du vil måske også synes om:

Romance-scam

Romance-scam   Idag kan vi blive fuppet på så mange måder. Vi hører hele tiden om mennesker som har fået snuppet deres penge af smarte folk som sælger strøm over

Læs mere
Hvad er utroskab?

  Der kan være så mange årsager til, at den ene part i et forhold vælger at gå ud og dele sin krop og eller sine tanker med en anden.

Læs mere
3 myter om oralsex:

Jeg har hørt mange sjove ting om oralsex gennem årene og nogle af dem har jeg tænkt; det er løgn, det er der da ingen der tror på. Men det

Læs mere