fbpx

Er der flere måder at få et bedre forhold på?

Er der flere måder at få et bedre forhold på?

 

Jeg har efterhånden mødt en del par som ikke synes, at de tænder på hinanden mere efter mange år i fast forhold. De holder stadig meget af hinanden, men som de udtrykker det; vi er bare venner nu.

Og jeg kan komme med mange gode forslag og øvelser og teknikker, men nogle gange er det ikke nok. Så er det, at det kan være en god ide at tænke ud af boksen. For hvorfor smide mange års gode erfaringer, oplevelser og fælles baggrund væk, bare fordi man ikke tænder på hinanden som man gjorde engang?

 

Hvad nu hvis man kunne finde en ny måde at tænde på hinanden på?

 

De fleste mennesker i forhold har oplevet at være væk fra hinanden nogle dage og så opdage at man savner den anden helt vildt. Og måske blive overrasket over hvor meget man savner hinanden. Måske er man bedre til at sende små frække beskeder til hinanden i denne periode, en ny gnist tænder.

 

Hvorfor ikke gøre mere af det? Flytte hver for sig og så mødes når begge har tid og lyst? Det kender jeg flere par, som har haft rigtig gode erfaringer med. Nogle har valgt at gøre deres forhold til et åbent forhold, altså hvor begge har andre partnere ved siden af deres primære partner.

 

Andre har valgt at være et COLA forhold, COuples Living Apart, par der lever hver for sig. På den måde holder man op med at tage hinanden for givet, man skal gøre sig lidt umage for hinanden og det er lidt nyt hver gang man mødes. Man vælger bevidst hinanden til hver gang.

indisk mur 1

Ja, tak, jeg har lyst til at mødes med dig i denne weekend. Så tager man måske det pæne undertøj på eller inviterer hinanden ud på dates, eller weekend ophold. Man prioriterer hinanden og forholdet, hvor mange glemmer det i hverdagen, fordi han/hun er jo bare derhjemme hver dag, når jeg kommer hjem. Han/hun brokker sig som sædvanligt over det snavsede undertøj og de våde håndklæder på gulvet. Det er med til at dræbe lysten, og så gider man ikke engang være venner mere.

 

Men hvis man bor hver for sig, så er det skiftevispå den enes og den andens vilkår og du kan ikke tillade dig at klage, for det er ikke dit hus. Og man kan ikke tillade sig at lave noget om, for det er den andens valg at skabet skal stå der. Der bliver nødt til at være en anden gensidig respekt, for du er ikke en selvfølge og det er den anden heller ikke.

 

Dette burde heller ikke være sådan i parforhold, hvor man bor sammen, men sådan er det bare ofte, man glemmer at respektere den anden og være taknemmelig for at han/hun kan holde dig ud.

 

Selvfølgelig kan man også bevidst vælge dette i nye forhold, for det kan være vilkårene man indgår i forholdet på.

sihluetpar

Man kan lave en ugentlig aftale om samtale om hvad der rører sig i jer, hver især. Aftale jeres fælles regler. eks. “Vi skal ikke bo sammen, bare nyde hinandens selskab, når vi har tid og lyst og gøre de ting vi har lyst til. Alt det dagligdags klarer vi hver især inden vi mødes.” 

Og man kan stadig have et rart, varmt og fortroligt forhold, med gnist.

Du vil måske også synes om:

Romance-scam

Romance-scam   Idag kan vi blive fuppet på så mange måder. Vi hører hele tiden om mennesker som har fået snuppet deres penge af smarte folk som sælger strøm over

Læs mere
Hvad er utroskab?

  Der kan være så mange årsager til, at den ene part i et forhold vælger at gå ud og dele sin krop og eller sine tanker med en anden.

Læs mere
3 myter om oralsex:

Jeg har hørt mange sjove ting om oralsex gennem årene og nogle af dem har jeg tænkt; det er løgn, det er der da ingen der tror på. Men det

Læs mere