fbpx

Hvad hedder den

Elsk dit underliv

Hvad kalder du din?

Vi piger har ofte svært ved at sætte ord på ”det dernede”, nogle ord er for vulgære, andre er for barnlige og andre igen for kliniske. Hvad lærer I jeres døtre at kalde deres vagina? Og hvad kalder du din i intime samtaler?

Skammer vi os over vores krop?

De fleste mænd har et godt ord som de holder sig til, men kvinder og piger har lidt sværere ved at sætte ord på deres egne organer, som om de ikke rigtig vil tage ejerskab over den.

Jeg ved ikke, om det handler om, at det er noget vi helst ikke taler om, eller det er noget vi skammer os over, ikke har det godt med eller om det bare er privat.

Det er også ok, at der er noget der er privat, men det er ikke godt hvis det er sådan, at piger går og skammer sig over deres kønsdele og ikke har det godt med dem.

bronze vaginas e1634738925256

Vær stolt over dit køn

Mit ønske er, at alle piger kan være lige så stolte over deres køn og kønsdele, som drenge er over deres. Små drenge hiver jo gerne og glad deres lille tissemand frem alle vegne og mens de er små griner vi med dem og roser dem, men hvordan er det lige med pigerne?
Hvis de piller mens andre ser det, er det ofte sådan, at forældrene fjerner deres hænder, siger fyyy eller forklarer at sådan gør man ikke.
Drengen skal jo have fat i sin hver gang han skal tisse, så han har en god grund til at hive i den, derfor får han også et mere fortroligt forhold til sit kønsorgan.

“Det beskidte sted”

Pigen derimod, har ikke nogen ”god” grund til at røre ved sig selv, for hun skal jo have et stykke papir mellem fingrene og det ”beskidte” sted. Her er grunden allerede lagt til, at det er noget man skal holde sig fra.
Den skal gemmes væk og vi taler ikke om den. Dette gør blandt andet, at det er svært for unge piger og kvinder, selv i 2022, hvor intet er helligt og alt er ude i det åbne, at være stolt over deres vagina og dette påvirker deres sexliv.  
Mange bryder sig ikke om oralsex, fordi de er bange for hvad fyrene skal synes om den, om den er grim eller lugter.
Tænk at gå glip af den fornøjelse pga. gamle fordomme, som vi tror vi er kommet ud over.
Den bliver kaldt ofte kaldt ”tissekonen” og mange bevarer det navn langt op i voksenlivet.

Hvad kalder du din?

Men når den kan bruges til andet end at tisse med har den brug for et nyt navn og det er svært. For pigerne vil jo stadig gerne betragtes som pæne piger, så ord som fisse og kusse kan for nogen blive for ”billige” og vulgære, for man er jo ikke en luder… Og en madonna har da ikke sådan en…;-)
Så kommer ord som vagina, skede, vulva, yoni, blomst, duftende have, fru knudsen og mange andre i spil, for det er alligevel for klinisk at sige kønsorgan eller?…Tag ejerskab over jeres køn, Piger, vær stolte af den, nyd den, brug den og giv den et navn.
For nogle år siden var der en konkurrence om at finde et godt navn til den unævnelige, og det endte med ”Gina”, men jeg synes ikke at have hørt det ord blive brugt siden. Jeg vil rigtig gerne høre jeres forslag derude, så skriv til mig: info@kimisand.dk

Du vil måske også synes om:

Romance-scam

Romance-scam   Idag kan vi blive fuppet på så mange måder. Vi hører hele tiden om mennesker som har fået snuppet deres penge af smarte folk som sælger strøm over

Læs mere
Hvad er utroskab?

  Der kan være så mange årsager til, at den ene part i et forhold vælger at gå ud og dele sin krop og eller sine tanker med en anden.

Læs mere
3 myter om oralsex:

Jeg har hørt mange sjove ting om oralsex gennem årene og nogle af dem har jeg tænkt; det er løgn, det er der da ingen der tror på. Men det

Læs mere