Hvilket problem skal vi løse?

Kimi Sand 2

Parterapi

Har I tabt gnisten, er sexlivet gået i stå? Er I “bare” venner? Eller kører jeres kommunikation i ring? Er hverdagen fyldt med skænderier? Har overvægt taget jeres sexliv? Mangler lysten? Gør noget nu før det er for sent, giv jeres forhold et eftersyn eller et kærligt skub fremad. Det er muligt at ændre på dårlige vaner og uhensigtsmæssige mønstre. Og lære nye gode vaner. Vi har teknikker til at bygge broer.

Sexologisk Samtale

Går du med noget, du ikke kan tale med nogen om? Rejsningsbesvær eller lystproblemer? Din seksualitet? Tag den svære samtale, intet er for svært at tale om hos sexologen.

Præstationsangst kan være lammende for sexlivet, men det behøver det ikke være. Der kan være mange ting i spil og det finder vi ud af i samtalen.

Orgasmeproblemer kan hænge sammen med ikke at have god kontakt med sin krop. Eller at være for meget oppe i sit hoved. Via øvelser og samtale kan du atter eller for første gang opleve orgasmer.

Følger efter psykisk vold:

Hvis du har været eller er udsat for psykisk vold kan du opleve en lang række symptomer, både fysisk og psykisk som ligner PTSD, men du skal vide, at der er håb. Der er hjælp at få.

Online kurser:

staerk mand med kvindeFreebee:

1 modul af Stå stærkere mand (gratis)

 
 

 

Stå stærkere mand. 

10 ugers online kursus i at stå i dig selv, at stå ved dig selv og stå fast. At kunne stå og komme når du vil. At få mere ud af dit sexliv og kunne give din kvinde så meget mere.

Pris: 995,- for 10 ugers guided træning
 

https://kimisanddk2.simplero.com/staa-staerkere

Stå stærkere mand

10 ugers online kursus i at stå i dig selv, at stå ved dig selv og stå fast.

At kunne stå og komme når du vil.

At få mere ud af dit sexliv og kunne give din kvinde så meget mere.

Pris: 995,- for 10 ugers guidet træning

Freebee!!!
Få 1 modul af online kurset gratis!

Kimi Sand 739x1024 1