Parterapi

 

 

Hvorfor gå i parterapi?

Hvis du synes parterapi er dyrt, så skulle du prøve en skilsmisse…

Mange parforhold kommer efterhånden til at køre i faste rutiner med skænderier og ofte bliver man ved med at begå de samme fejl om og om igen, indtil en af parterne får nok og går sin vej.

Hvis man begynder at se lidt på årsagerne til, at vi gør som vi gør, vil det være muligt at ændre på vores mønstre, og gøre noget andet.

I parterapi bruger vi mange forskellige redskaber som I kan lege videre med derhjemme, altså øvelser som kan forbedre kommunikationen.

Ved hjælp af et redskab som hedder Imago-terapi bliver det muligt at genkende mønstre fra din fortid, men også fra din partners fortid og I vil opdage, at de mønstre I lever i, slet ikke er jeres, men dem som I hver især har haft med fra jeres forældres parforhold. Mange oplever en utrolig lettelse, når det går op for dem, at det slet ikke er deres partner, de er sure på, men deres forældre, og så bliver de i stand til at slippe gamle mønstre og sammen finde nye veje.

Hvis I kan genkende, at I kører fast i rutinerne og at der er for få glade timer sammen, kan det være en rigtig god ide at få set på jeres parforhold.  Der findes mange gode redskaber til at ændre på måden at være sammen på.

Dette kan parterapeuten hjælpe jer med, for det kan være svært selv at overskue hvor man skal starte.

Brug tid på hinanden for at skabe balance i parforholdet, så holder I længere.

Kontakt mig på Tlf.: 30510557